Skip to main content

Lengte:

6 m

Breedte:

2 m

Vermogen:

Vetus E-LINE > 5KW TOT 10KW

VETUS DIESEL > 27PK tot 52PK

Capaciteit:

8 personen

Stormer Leisure Boats 

Stormer Leisure Boats 

De layout

ROMP

"Ontdek de TUGBOAT 60: de perfecte combinatie van kracht en kleur! Kies uit een breed scala aan kleuren voor onze stevige romp en laat je eigen stijl en persoonlijkheid stralen terwijl je de golven trotseert. Laat je TUGBOAT 60 opvallen in de haven!"

1

KUSSENS

"Personaliseer je TUGBOAT 60 volledig met diverse romp- en kussenkleuren, van zachte pastels tot levendige neonkleuren en klassieke aardetinten. Voeg comfort en stijl toe aan je vaarervaring en maak van elke dag op het water een kleurrijk avontuur!"

2
3

MOTOR

"Kies uit indrukwekkende motoropties voor de TUGBOAT 60: de milieuvriendelijke Vetus E-line 5kW - 10 kW motoren met stille en efficiënte elektrische aandrijving, of de krachtige Vetus Diesel aandrijvingen voor robuuste en betrouwbare prestaties op het water. Ontdek de mogelijkheden en vaar met de kracht die bij jou past!"

4

MEER OPTIES

"Verbeter je TUGBOAT 60 met optionele accessoires zoals een hand search light voor extra veiligheid in het donker en een geïntegreerd audio systeem om van je favoriete muziek te genieten. Maak je vaarervaring compleet met extra plezier en comfort!"

Vanaf € 47.500

Open de configurator